Szülinapok és gyerekprogramok

Nézzétek át csomagjainkat, vajon melyikkel szerezhetünk nagyobb örömet az ünnepeltnek és kis barátainak?

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy kicsik és kamaszok számára is adaptálhatók legyenek, legyen szó hagyományos szülinapról vagy más tematikus buliról.  Az egyes gyerekszülinap csomagok alatt a tovább gombra kattintva bővebb ismertető és egy minta csomag ár is elérhető.

Az itt feltüntetett témák is rugalmasan alakíthatók, ha a gyerekek focizni szeretnek, akkor focibulit tartunk vetélkedőkkel, ügyességi játékokkal, ha inkább hercegnőkért és pónikért rajonganak , akkor arra fűzzük fel a délutánt. A gyerekszülinap csomagokhoz Extra Meglepetések is rendelhetők, amelyekről részletesen a linkre kattintva tájékozódhatsz.

A konkrét megrendelés előtt mindig személyesen egyeztetünk, megbeszéljük, mi lenne számotokra a legjobb. Az igények apján egyedi árajánlatot küldünk. A kapcsolatfelvételhez kattints a Megrendelés menüpontra.

Céges rendezvényekre, hivatalos eseményekre mindig egyedi ajánlatot készítünk. További információ: +36 30 9354 696 vagy info[kukac]pottyospajtik.hu ill. kattints a Cégeknek menüpontra.

szülinapi parti, gyerek, gyerekszülinap, buli születésnap, szülinapi zsúr

Szülinapi mókaparti

Hamarosan itt a nagy nap és mindenki eljön, hogy Téged ünnepeljen! A Pöttyös Pajtik gondoskodnak a hangulatról, sokat játszunk, ismerkedünk, lufit hajtogatunk, énekelünk, táncolunk, közösen felköszönjük az ünnepeltet. Induljon a fergeteges mókaparti!

Kalózbuli, gyerekszülinap, születésnap, szülinapi zsúr

Jack Spiró kalózbuli

Elég bátor vagy, hogy szembeszállj a szörnyekkel és megtaláld a kalózok legnagyobb kincsét? Nos, akkor vitorlát feszíts és irány a nyílt víz, közlegény! Kincses térkép jelöli az utat a szigetre, de vigyázz, mert a tenger kiszámíthatatlan meglepetéseket rejthet.

hercegnő, királylány, gyerekszülinap, buli születésnap, szülinapi zsúr

Masni hercegnő tanodája

A messzi-messzi Középkorban, királyok uralták a Földet és rettenthetetlen lovagok járták a birodalmat. Közülük a legerősebb a nagy erejű Vitéz Ján volt. De hogy lesz egy vándorból igazi lovag? Járjátok végig az utatokat és eldől kiből lesz hős és ki marad fegyverhordozó!

lovag, képző, gyerekszülinap, buli születésnap, szülinapi zsúr

Pöttyöslovag-képző

A messzi-messzi Középkorban, királyok uralták a Földet és rettenthetetlen lovagok járták a birodalmat. Közülük a legerősebb a nagy erejű Vitéz Ján volt. De hogy lesz egy vándorból igazi lovag? Járjátok végig az utatokat és eldől kiből lesz hős és ki marad fegyverhordozó!

Bolygóközi űrtársas, gyerekszülinap, program

Bolygóközi űrtársas

Kíváncsiak vagytok mit rejthet a galaxis mélye? Elég felkészültnek érzitek magatokat, hogy szembeszálljatok a bolygók kihívásaival? Most itt a remek lehetőség, hogy megmutassátok, mire vagytok képesek közösen, hiszen most igazi hősök születnek.

nyomozás, tenger, gyerekszülinap, buli születésnap, szülinapi zsúr,

Titokzatos mélytengeri nyomozás

Azt hiszem Szenillának hívnak, nem emlékszem… Nem láttátok a barátomat Bénót? Nem Bénó, bocsi, hanem Rénó! Vagy Némó? … Segítetek megkeresni? Milyen titkokat rejthet a tenger mélye, de ami fontosabb hova tűnt Némó? És hová tűnt az otthonunk? Némó, merre vagy?

cirkusz, gyerekszülinap, buli születésnap, szülinapi zsúr

Meglepetés a porondon – Cirkuszkaland

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A Pöttyös Cirkusz örömmel mutatja be Önöknek a messze földön is híres produkcióját… De hol lehetnek az artisták? Valaki látta az állatidomárt? Szerencsére a bohócok megvannak! Vagy még sem? A porond üres a közönség izgatott. Kezdődjék a SHOW!

sport, buli, gyerekszülinap, születésnap, szülinapi zsúr

Lobog a kockás zászló! – Sportbuli

Stopper a kézben, síp a szájban! Megvan bennetek a kellő kitartás, hogy a nap bajnokai legyetek? Mi kell hozzá? Csapatmunka, ügyesség, némi furfang és hajrá!