Személyre szabott árajánlatunkhoz töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot!

Hamarosan felkeresünk a megadott elérhetőségek valamelyikén.

A csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező.

A zárójelbe a 20-as, a 30-as vagy a 70-es szám kerüljön.
Kérjük add meg azt a napot, amikor a programot tartanátok, hogy könnyebben elkészíthessük a személyre szabott ajánlatot (a hétköznapi és hétvégi idősáv szolgáltatás díjai eltérnek)! A dátumot a személyes egyeztetés során még pontosíthatod.

További opciók

Ha már tudod, kérjük add meg az elképzeléseidet, ezeket később, a személyes egyeztetés során illetve itt a Megjegyzés rovatban pontosíthatod.
Több lehetőséget is megjelölhetsz! Az egyes tételek leírását az Extra Meglepetések menüpontban (ide kattintva) érheted el.
Ha szeretnél értesülni legfrissebb programjainkról, kedvezményes akcióinkról vagy szórakoztató pöttyös tippjeinkről, akkor pipáld be a fenti kis négyzetet, hogy le ne maradj mindezekről. A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A Pöttyös Pajtik oldal, a www.pottyospajtik.hu üzemeltetői és a Pöttyös Hírlevél szerkesztői a hírlevélre feliratkozottak nevét, e-mail címét és egyéb adatait harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adják át.
A küldéshez kérjük pipáld be a kis négyzetet! 🙂
Sending

Várjuk üzenetedet!

Ha az ajánlatkéréshez további információra van szükséged, nézd meg, miket kérdeztek mások, kattints a Gyakori kérdések és válaszok gombra vagy kérdezz tőlünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Ha céges rendezvényre hívnád a Pajtikat az egyedi ajánlatért kérünk keress bennünket az itt megadott telefonszámon vagy emailcímen.

Telefonszám

+36 30 935 4696

Email:

info[kukac]pottyospajtik.hu