Gyakori kérdések és válaszok

Nézd meg, miket kérdeztek mások!

A honlapon feltüntetett tájékoztató mintaárakkal szeretnénk egy kis segítséget adni ahhoz, hogy könnyebb legyen dönteni a Gyerekprogram csomagok, Extra Meglepetések között. Minden végleges árajánlatot egy ajánlatkérés előz meg, így megismerhetjük, hogy milyen programot, hány gyerkőcnek, melyik nap és melyik településen szeretnétek. A Megrendelés menüre kattintva lehet kitölteni űrlapunkat, ami alapján konkrét, a Ti programotokra szabott árajánlatot küldünk miután személyesen egyeztettünk a megadott elérhetőségek egyikén.

  1. Nézd át honlapunkat és mondd el nekünk kívánságaidat, a Megrendelés menüpontban található űrlap segítségével. Az űrlap elküldése után hamarosan (aznapi vagy a következő munkanap) felvesszük veled a kapcsolatot.
  2. Megbeszéltek alapján írásos ajánlatot küldünk, aminek írásos visszaigazolásával történik meg a rendelés.

A legtöbb Pöttyös Pajti Gyerekprogramunk megtartható egy átlagos méretű nappaliban, ezt természetesen a résztvevő kicsik és nagyok száma is meghatározza. Ha a házhoz használható kert is tartozik, akkor jó időben érdemes azzal tervezni, de rossz idő esetére is legyen a közelben egy másik alternatíva. Ha a család otthona szűkösnek bizonyul, érdemes körbenézni a közeli játszóházakban, vendéglátóhelyeken, óvodai termekben.

Budapesten a kiszállás díjtalan, Budapesten kívülre 65 Ft/km-es kiszállási költséget számolunk pluszban. A távolságot a Clark Ádám tértől a megrendelt program helyszínéig, Google térkép segítségével határozzuk meg. A program tervezett helyszínének irányítószámát ajánlatkéréskor elkérjük.

A program előtti napokban személyesen egyeztetünk a Pajtik érkezésének időpontjáról (a program kezdete előtt 45-40 perccel már szeretünk megérkezni). Ennyi idő alatt mi is ki tudunk pakolni és felkészülni a kellékekkel, jelmezekkel. Jó, ha a gyerekek ekkor már ott vannak, hogy a picit később jövők se maradjanak le semmiről. A megadott időben elkezdődik a szülinapi program, a csomagnak megfelelő időtartamban. Ezt követi általában a tortaevés és/vagy közös ajándékozás, ami alatt mi is elpakolunk.

Természetesen, sőt! Programjainkat úgy építettük fel, hogy kicsiknek és nagyoknak is szórakoztató legyen, ezért mindenképpen örülünk az aktív részvételnek! Emellett fontos megemlíteni, hogy gyerekprogramjainkat kizárólag felelős felnőtt jelenléte és felügyelete mellett vállaljuk és tartjuk meg!

Családi napra, fesztiválra, sporteseményre, farsangi, karácsonyi, húsvéti rendezvényekre szeretnétek jó programokat gyerekeknek és/vagy felnőtteknek? Céges tréningen van szükség csapatépítésre? Tapasztalt Animátor és Tréner Pajtijainkkal mindent megoldunk. Keressetek minket bátran! Ha még nincs konkrét elképzelésetek, a lebonyolítás mellett szívesen segítünk az ötletelésben is. Céges rendezvényekre, hivatalos eseményekre mindig egyedi ajánlatot készítünk. További információ: +36 20 363 9889 vagy info[kukac]pottyospajtik.hu